home  |  contact  |  openingsuren  

  JACKY CLAES, AL MEER DAN 65 JAAR ...


  Met zijn 65 jaar is Jacky Claes een van de oudste muziekwinkels van Limburg. De zaak werd gesticht door Jacky en overgenomen door zijn zoon Paul. Jacky Claes startte in 1948 in Heusden met een kleine muziekhandel.


  Hij was tegelijk ook actief in verschillende bekende orkesten. Zoon Paul Claes nam in 1975 de winkel over, samen met zijn vrouw Arlette. Ook Paul was en is nog steeds een muzikant pur sang: hij speelde ook in verschillende bekende orkesten, waaronder dat van local hero Bobby Carnarius.


  De ervaring die Paul opdeed als sessie muzikant gaven hem een uitstekende expertise op het vlak van muziek en muziekinstrumenten. Zijn ervaring kwam rechtstreeks ten goede van de klant. Dat liet zich gevoelen: Jacky Claes werd een bekende naam in de wereld van muziekhandels. In die mate zelfs dat in 1994 een tweede zaak werd begonnen in Genk.


  Onze zaak heeft de knowhow om elke klant het meest ideale instrument aan te bieden. We verkopen uiteraard enkel hoogkwalitatieve instrumenten en randapparatuur tegen betaalbare prijzen. En dan is er nog onze service na verkoop. Wij behandelen elke klant met veel respect.  Di 12 september 2017
  De Yamaha GENOS, de langverwachte opvolger van de Tyros 5, komt eraan. Wij verwachten het eerste exemplaar rond november !
  Meer informatie

  Do 7 september 2017
  Wij zijn nu ook officiele dealer van ANTELOPE high-end audio interfaces en studio gear. Vraag ernaar !

  Di 29 augustus 2017
  In september in onze winkel in Genk elke zondag geopend van 14u00 tot 18u00.

  Vr 12 mei 2017
  Vandaag toegekomen, een verse lading cajons van Leiva Percussion. Kom ze uitproberen in onze winkel in Genk.
  Meer informatie

  Vr 28 april 2017
  Wij zijn nu ook dealer van ASTON High-Performance microfoons en toebehoren. Ontdek ons huidige assortiment via onderstaande link.
  Meer informatie

  Di 21 maart 2017
  Vanaf heden zijn wij official dealer van Supro gitaren, amps en effects. Kom ze uitproberen in onze winkel in Genk !

  Do 22 september 2016
  Wij zijn nu dealer van Ergoplay gitaarsteunen voor zowel volwassene als kinderen, en voor zowel rechts- als linkshandige spelers.
  Meer informatie

  Di 26 april 2016
  Ontdek de revolutionair nieuwe manier van keyboard spelen met de Roli Seaboard Grand en Seaboard Rise Controller. Je gelooft je ogen en oren niet !
  Meer informatie

  VOLG ONS OP

  NIEUWSBRIEF

  Vul je e-mailadres in en klik op het pijltje om op de hoogte
  te blijven van nieuwigheden, acties, demos en workshops.


  PRODUCTEN

  JACKY CLAES

  Webdesign : SN Webdesign